Saturday, March 30, 2013

time to shopping wic my mum

assalamualaikum semua..hehe
akhirnya,dapat berkumpul dgn smue adik beradik yelaa pakat duk kali nie
cik honey pun hampir 2 minggu xbalik umah kn...
alang2 balik pe lagi besaa laa terapi owg perempuan an..an.
kali nie,mak & anak pi shopping FURnitures,tilam & pelbagai..

dah macam nak beli satu set barang kt dalam bilik pengantin pun ade kn??hehe
harga boleh tahan laa...makin mintak kurang makin kedekut laa apek,aiyoo!
U suh i tinggal & jaga kt kedai u bcoz u cakap muka i memang macam olang cina..
boleh2,U taja semua set pengantin time i Tawen laa,hahaha
macam2 laaa...bodek punyer bodek akhirnya dapat $$$$ yg diinginkan..kih3x,
next week,dah nak start cuti mid sem...ma dah cakap next week kite pi shopping baju plak yew...beres ma,bisa di atur~...
likelikelikelikelikelikesssssssssssssssssssss

Saturday, March 16, 2013

anak & mak

yuhoooo...hehe
assalamualaikum,semua
hepy..hepy sesangat coz minggu dapat alik umah lagi dan lagi
yelaa,owg cakap selagi  kite ade peluang & ruang bersama dgn family seelok2nya dimanfaatkan
semalam anak & mak nie pi shopping,hehe
lama xajak ma shopping asyik aku shopping dgn kwn2 or sayam jew kn..
pe lagi baik dari barang sendiri sampai laa barang dapur sekali dah alang2 kuar kn..
k laa arini dah nk kena alik u...MALAS YEW!!!

Sunday, March 3, 2013

shopping lg!!


xsempat duit ptptn masuk pun cik honey daa pi shopping,hehe
ptptn hanya utk stdy jew,okey?!!
kali nie awal sem 2,tempat yg dipilih ialah kuantan.
Abis mall yg ade kt kuatan cik honey terjah..
akhirnya dapat laa borong baju.Kali nie cik honey baik skit,
tetibe hanya borong baju kurung moden & jubah..wahhhhhh


yelaa,setiap insan perlu ade kesedaran walaupun sikit kan????hehehe
t-shirt & blouse dah terlampau banyak borong masa sem 1 kt kb.


seMua baju kali nie dipilih oleh owg..tkpe janji cantik & simple
next destination..hurm,tgh duk pikir lagi..sape nk ikut cepat dongakkan kepala..hahaha