Wednesday, June 19, 2013

tamat riwayat sem 2

alhamdulilah,abis sudaa exam...harap2 result yg bakal kuar pun gempak!!!..aminnn
abis jew exam kol 11.30a.m terus balik ostel packing barang,malam yew terus balik...weeee

nie baru sebahagian barang2...mak ai,dalam almari ade lagi
mne nk bawak balik c.ted lg..bla..bla..bla
lepak bersama anak2 kt umah,ma & abah..kdg2 naik angin jugak gn perangai bebudak tue..sabar3x
lme2 bisa jd makcik2 duk berleter jew,hahaha
nk keje?????
oh,no!!!!!!!!!!!!!!!!
nak bela badaan duk umah jd suri umah sepenuh masa...tetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
laa nie kembali lepak2 kt bumi unisza,hehehe
k laa,nk karaoke gn kekawan dalam bilik nie


Thursday, June 13, 2013

semak n serabut

atoyai,paper killer da abis tp paper esk kol 9 pg yg paling malas nk stdy,kol 2 pg bru nk stdy abis nk tdo kol brp nie??????
sabar jelaa semak n serabut otak pikir nk jawab pe nie??
kekwn esk on bluetooth belake,hahaha
nie sy pnya bluetooth:
ko nak mampus ke nak meniru nie??..


ade yg semak n serabut nk tulis pe kt blog ???pe lg agkt kaki...

ade yg semak n serabut bace blog org len??haa,pe lg korg tongeng kn kepale and tnye diri korg tue cukup bagus n baik sangat ke duk ngata org jew tau,kalu dah menyampah xusah amik tau psl org,org pun xsemak n serabut nk pikir psl korg laa....perasan laa anda nie kalu duk pikir org nak amik tau psl anda sgt,hehehe


semak n serabut betol laa,ish2

atoyai!!!!

tidooo dulu

Saturday, June 8, 2013

22thn sudah

alhamdulilah,syukur ke hadrat hadrat ilahi diri ini masih lagi dipeluang untuk bernafas sehingga arini..time kasih kt ma n abahku kerna telah membesarkan diri nie dgn sempurna,sayang korang sangat2x..muaaaaccchhhhhhhhhhh
sedar x sedar da masuk umor 22 tahun!!!!!...
atoyai,makin bertambah lagi umorku,oh,tidak.....
camne nie stdy x abis lg???pe die..kawen,coming soon,hehehe,cepat jew kn menjawabnya kalu bab kawen2 nie...suke!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pepn,smoga ari2 dan taun seterusnya hidu ini makin berjaya terutama dlm pelajaranku,fokus yg paling penting sem nie target 4.0,aminnnnn,insyaallah
celebrate bday musim nak exam..nak wat cmne redho ajelaa
minggu nie i'm fully book.wahhhhh....ayat,cm bahaya jew dgr,hehe
yelaaa,b4 7hb 6 on my bday,kekwn dah sibuk nk booking aku,coz tkut xsempat nk celebrate yelaaa,dorg pun tau sy xingin digngu time nk exam nie,hehehe
nak2,kekwan terpaksa mengalah xley booking on 7hb 6 tue,ari tue hanya utk insan2 yg paling berharga n terpntg dalam hidup nie,iaitu my family and my hubby..tettttttt
pakej celebrate balik umah wic hubby on dat day,haaaaaa!!!
time kaseh x terhingga kt kekwn yg igt n dtg clbrate wlpn dah kena halau gn cik honey coz sy keciank korg nk stdy,hehehe but thanxz cik honey sgt terharu dgn pemberian hadiah drpd korg smue tue...
haaa,ckp pasal booking2 tadi,dari ari selasa bergilir2 kekwn duk nk tarik diri cik honey nak belanja makan..waahhhh,makan2 bisa tambah berat nie,suke!!!
tq,korang2,belanja cik honey dgn hadiah lg...mai cini nak pelok cium cikit,hehehe
yang paling terharu,cik huda n lisa...semangat korg datang serang bilik cik honey gn nynyian yg xberapa sumbang tue,hahaha...nk ngis lorhhhhh
lagi terharu dari bile hubby bg wish tue,mak ai,mmg ngis terus ayat bukan jiwang tapi memang ....hurmmmm,huwaaaaaa....pepn tq hubby coz wlpn tengah2 ade masalah but u still wic me n tq blanje n utk kad ucapan yg penuh gn kata2 yang bermakna yg bisa wat diri ini ngis utk kali k-2 kalinya..sayang abg ketat2,
k laaa,xley nk story banyak2 n panjang2 bangun pagi nie nk stdy utk paper esk...last but not least,gudluck utk diri ini n kekwn jugak...

2 ari sblom bday,org first booking,hehe
tq najwa latif semangat nk celebrate awal at nrcafe


tgh syok stdy mlm nk countdown tue...tbe2 dpt smgt giler nk stdy


tq,mak cik huda n asilah dtg menyerang tgh saat syok stdy...


 wic rumate seharis blom bday booking,tq yew,,,adiah otw ea??..tkpe2 tguuuu


 sehari sblom wic hubyy at OLDTOWN cafe


 on my bday wic him,xdpt eden nk berkata2 


ade lg adiah yew,mkn2 sambil stdy arini on exam 9.6.13

soe,xsemua gambar dapat di upload,hehehe,line xberapa nk okey nie
*mne yg xsempat booking soe sgt2,titew nak exam...jgn terasa ati yew
xalarat nk layan permintaan sowg2 nie,hahaha
pepn time kaseh sebab smngt nk celebrate bday titew,kte hold kejap ea,ti lepas exam titew kuar n celebrate yew...
xsabaq nk tgu bear besar cik honey sampai,weeeee....
k chowcincau dulu...wslm