Saturday, October 12, 2013

adiah lg

thanxz a lot 4 my hubby coz pi mne jew ade jew nk kirim kn adiah
kali nie titew ske sgt coz dpt handbag swiss polo,ble ditnya kn harga mmg xkn ckp kn
ade laa dlm hampir 200USD cmtu.....yang penting ade warna pink kt handbag kt situ...hehehe
ske3!!!!!!
rasa cm sayang nk pakai,hehe,kalu xpakai kn kena plak..aduyai
pepn,ti jgn serik belikan adiah lg wlpn syg xmtk,hahahaha...poyooooooooooooo sgt deh!

Wednesday, October 2, 2013

Hanya mampu tergelak

buzy dan terus membuzykan diri ini,lega dah bentang sbjek keluarga,perggghhhhh memang xpernah2 bentang manfaatkan masa smpai sejam,dah laa dapat tajuk last minit tue pun kena paksa amik sebab semua owg bg alasan xsempat,okey fine dlm masa 1 hari siap n without any preparation dol....lantak laa,hehe
wow,di smaping menstresskan diri dgn dunia belajar tapi ade yg buleh mghilangkan stress bile tgk ade owg yg tbe2 senyap jadi cacing kepanasan...riliex laa sis,
soe to say laa,dalam ati,dalam otak memang da xda lgsg nme ko pe lagi nak sebarkan cite ko!!!!!....
tkpe bagiku semuanya ALLAH MAHA MENGETAHUI PE YG KO N KONCO2 KO WAT SELAMA INI...
semoga anda mendapatkan balasan yg setimpal dngnya.
by da way memang aku xhalalkan setiap patah ko berckp psl ak..kui3x,
satu lagi xyah nk tension2 kn diri anda nk menghasut fikiran owg len....ko igt aku ade masa ke nk wat keje mcm ko tue,wuerkkkkkkkkkkkk
kalu owg tnye psl ko aku hanya wat xtaw jew,xkuasa aku nk jwb persoalan yg ntah pape n begok tue...
sekarang ko nk berasap nk bakar abis kelambu bila ko tgk kwn baik ko dtg kt aku..ish2x,kecian ktko..cuba ko tnye owg yg rapat sekeliling ko tue sebenarnya jujur n ikhlas xgn ko????kalu cmtu knp time benda cmni jew dorg cari ko...and pernah ko tnya diri ko berkwn gn owg ikhlas k??kalu ikhlas tkpe laa,xperlu mgungkit bile tlg n wat keje kerna nama yew....semua xn kekal lame pun,cuma kami kecian hdup owg mcm ko yg kesepian and ketandusan kasih sayang!!!!
kalu rasa diri ko betol n xpuas ati gn aku knp xdtg jupe jew,i'm profesional okey,(^_*)
tapi kalu teruskn hdup ko cmtu nk myibuk hal owg len rase xlame ade yg mkn penampar singgang..hehe
macam2,kini ku hanya mampu tergelak bile terdengar pasal keje sebalik tabir ko selama nie,,,,,tahniah ku ucapkan
by da way,for yr information rahsia mu or pape jelaa pasal ko yg aku xberapa nak taw tue..jgn wisau xda aku nk rajinkn diri nak wat keje yang baik macam ko nak g sebarkan and memburukkan manusia yang len,sekian...wassalam...