Tuesday, August 25, 2015

2015

Assalamualaikum dunia...
2015?? 
 Pejam celik pejam celik, ke hulu ke hilir jadi mak supir & sambil menjaga anak-anak aku nie, sedar tak sedar cuti sem pun dah nak habis..Namun, semua yang terjadi, ku hadapi dengan penuh kesabaran dan redha. 

Usia pun makin bertambah, belajar pun berbakikan 2 sem sahaja lagi....harap semuanya akan berjalan lancar.Sem 7,bakal berpraktikal di JPNIN ...Alhamdulilah,tempat praktikal yang agak mencabar dengan task yang siap sedia menanti diriku.Sem 8, fokus untuk tesis la plak!!.

hurm,kali ni xtaw nak type pe lagi..coz dah lama tak mengadap blog ni..ingatkan dah lupus!!
pepn,terima kasih buat kawanku,sahabatku yang lagi comey tue sudi merajinkan diri untuk membersihkan halaman dan touch up blog aku ni..aku sayang hang ketat2,hehehe

Azam setiap tahun bertambah...Azam 2015???
nak abiskan belajar, kerja & kahwin,tapi,memang belajar xabis lagi,so, camne nak kahwin???hahahehehuhu
ape nak jadi...ape nak jadi????forward ke tahun n tahun hadapan laa lagi..

2 comments: