Wednesday, February 11, 2015

kahwin oh kahwin


kembali ke bumi unisza untuk meneruskan perjuangan sebagai seorang pelajar..Kini,sudah masuk semester 6 dan hanya berbaki 2 semester lagi untuk menamatkan ijazah sarjana muda sains sosial ( antropologi & dakwah).Seminggu menghilangkan diri dari dunia perkuliahan,masuk ke dalam kelas udah beberapa kali and banyak kali soalan yang ditanyakan...adus,,penat and udah malas diri ini untuk menjawab soalan tersebut...lain tak bukan,ko nampak berseri-seri,adakah tengah menghitung hari???
xcukup jumpa aku kt kelas, siap datang kat bilik aku pagi2 hari ketuk pintu bilik mengacau aku tidur semata-mata ingin menanyakan soalan ko mahu kahwin dah k tinnnn,muka hg makin berseri laa pelaaa...datang bilikku pagi2 semata2 nak tanya soalan ni???????
oh,plizzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!


meh,cini cheq nak habaq kt hampa semua...manusia mana yang xnak kahwin?????hehehehe

ye, cheq tengah menghitung hari dan sedang menambah hari lagi untuk berkahwin laaa......
cheq rasa awal lagi and cheq nak blajaq lagi laa....

bile nak kahwin????ikut pihak lelaki tahun NIE Abis kuat tahun depan ...
tapi kalu ikut cheq nak tambah hari,masa n tahun lagi...semuanya cheq berserah kepada pihak mereka dan berserah serta berdoa kepada ALLAH 



xyah nak kalut sangat bab kahwin nie,banyak lagi yang boleh kite tumpukan  terutama amal ibadah ,ilmu kena cukup ilmu dunia,ilmu kahwin n ++++,nak kije lagi...pahtu baru cheq nak kahwin..hehehe
merana laa si dia,kalu rasa berjanggut die boleh bertukar jadi penganti uncle kfc